Skip to main content

Tijd voor een reparatie?

Dan zijn wij je bij Tuin & Park Maas en waal in Ewijk graag van dienst.

Reparatie

Reparatie

Vertoont jouw machine een mankement? Bij Tuin en Park Maas en Waal kun je terecht voor de reparatie van alle soorten machines. Wij repareren alle producten die wij aanbieden in ons assortiment. Uiteraard repareren we ook andere tuin of parkmachines.

Bij Tuin en Park Maas en Waal kun je terecht met elk merk of type machine ongeacht de machine bij ons gekocht is of niet. Wil je jouw machine zelf repareren dan zou je eenvoudig bij Tuin en Park Maas en Waal onderdelen kunnen bestellen. De meeste onderdelen zijn bij ons op voorraad. Mocht dit niet zo zijn, dan kunnen wij deze snel voor je verzorgen.

Jouw tuinmachine is bij ons in goede handen. Neem contact met ons op en wij zorgen voor een goede oplossing.

Naast reparatie kun je je tuin- en parkmachines ook bij ons in onderhoud brengen.

Onze service: winteronderhoud

Bij Tuin en Park Maas en Waal ben je aan het juist adres voor het winteronderhoud van jou tuinmachine. Wij zorgen ervoor dat jouw tuinmachine vanaf de maand november t/m april bij je thuis wordt opgehaald, schoon wordt gemaakt, de machine helemaal wordt nagelopen en tot slot leveren wij hem uiteraard weer bij je thuis af. Wij zorgen ervoor dat hij weer in topstaat klaar staat. Uiteraard kun je hier bij ons het hele jaar terecht.

Neem contact op